Bahasa: EN | 中文 | BM |

Mengenai Kami

Di DAVOR, kami semua datang ke tempat kerja setiap hari kerana kami ingin menyelesaikan masalah terbesar dalam geseran. Semua Orang Menduga. Jurutera tidak tahu gris apa yang hendak digunakan, cara memanjangkan jangka hayat elemen gelek, prosedur pembersihan yang betul, atau pun punca utama kegagalan peralatan atau perkakasan pramatang. Pengurus kilang tidak tahu terdapat beribu-ribu pelincir untuk pemilihan, cara membezakan mineral dan sintetik, mengapa pemekat gris penting, atau juga berapa banyak yang perlu mereka belanjakan untuk berbuat demikian. Pembeli tidak pasti pelincir mana yang terbaik untuk mesin mereka, dan berapa banyak pengendali benar-benar menghabiskan masa berhenti mereka (dan wang).

Sepanjang sejarah perniagaan, orang menggunakan pengalaman untuk membuat keputusan yang lebih termaklum. Misi kami di DAVOR adalah untuk menjadikan pelincir, pembersihan dan kejuruteraan lebih saintifik. Hari ini kami menyediakan bantuan teknikal & perundingan yang paling praktikal dalam industri. Kami ingin memastikan maklumat ini sampai kepada semua orang untuk memastikan setiap titik pelinciran, BEBAS GESARAN (bukan 36% galas kegagalan pramatang dikira sebagai pelinciran yang lemah, daripada SKF Bearing).
 Misi Kita

Menjadi pembekal pelincir yang professional di Malaysia.
 Prinsip Kita

Sebagai pembekal, DAVOR mengawal semua aspek, dari pesanan hingga penghantaran. Dengan menggunakan DAVOR, anda pasti mendapat produk yang berkualiti.
 Pelanggan Kita

Sepanjang tahun, pelanggan kami berpuas hati dengan produk kami.
 


LUBTEX Texgrease SP
 
"...ia memanjangkan jangka hayat jentera dari 1 bulan kepada 6 bulan dengan sedikit kos tambahan. Gris Lithium Complex ialah konsep baharu untuk keperluan titik pelinciran pelbagai fungsi yang lebih tinggi. "
 


Fuchs Cassida Fluid FL 5 Spray oil
 
"...kami tidak pernah menyangka terdapat gred makanan WD40 yang tersedia di pasaran. Selepas menggunakan produk ini, saya berasa ketenangan dengan pencemaran silang di tingkat pengeluaran. Ejen pembersih gred industri tidak pernah wujud di tinkgat pengeluaran saya lagi.  "
 


Eclipse Magnetic Filter MM20
 
"…ini ialah produk terbaik untuk menapis zarah sub-mikron. Ia berfungsi sebagai "penjaga pintu" terakhir dalam sistem penapisan sedia ada saya. Ia telah memperbaiki kemasan produk saya dan menghapuskan masalah calar produk. Ia juga berfungsi dalam pemesinan percikan dan proses mengasah juga."
 


Schumacher Red Line Machining Taps & LUBTEX Trilogic Tapping Oil
 
…Saya telah menghadapi masalah paip pemesinan pecah selepas kelulusan projek pemesinan keluli tahan karat. Selepas diuji dengan paip garis merah Schumacher, hayat alatan dilanjutkan secara mendadak. Ia juga berfungsi dengan baik dengan gris pelincir Lubtex."
Produk Kita

Kami mewakili jenama yang terkenal di seluruh dunia, iaitu dari Jerman, UK, Korea, China dan Malaysia.
Hubungi perunding jualan kami di kawasan Malaysia (Selangor (Klang, Shah Alam, Subang), Kuala Lumpur (Sungai Buloh), Sepang, Negeri Sembilan, Melaka, Johor (Johor Bharu, Muar, Batu Pahat), Pahang (Temerloh, Kuantan), Kelantan, Terengganu, Perak (Ipoh), Kedah, Perlis, Pulau Pinang, Sabah, Sarawak), Indonesia, Singapura, Thailand, Filipina, Vietnam, Laos, Myanmar, Kemboja, Brunei di sales@davor.com.my.